Offerte nodig?

Via telefoon

U kan ons steeds bellen op het telefoonnummer voor de prijs en een afspraak nemen 

  • 0477/770125

 

Via e-mail

Dit kan gemakkelijk aangevraagd worden via volgende link:

 

Gelieve het formulier volledig in te vullen zoals gevraagd. Zo ontvangen wij een goed overzicht van de werken en ontvangt u een correcte prijs.

trefwoorden

chape, chaps, chapewerken, chappe, vloerisolatie, chapper, isolatiewerken thermische en akoestische, isolerende chape, hellingsbeton, chape werken.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Chapewerken

Chapewerken Caibo gelegen te Lennik, Vlaams Brabant is in 2000 opgericht door de heer Geeurickx Gerd en is uitgegroeid tot een succesvol chapebedrijf dat gespecialiseerd is in allerhande dekvloeren, vloerisolaties en hellingschapes. U kan bij ons terecht voor het leveren en leggen van traditionele chape, thermische isolatie en polyurethaanschuim en EPS.  Akoestische isolatie en sneldrogende chape voor zowel particuliere woningen als grotere bouwprojecten behoren tot onze projecten. 

 

Caibo chapewerken heeft heel wat troeven tov collega's want als familiebedrijf staat u steeds in direct contact met één van de twee zaakvoerders. Dit zowel voor de offerte als het plaatsen van de chape. Ook in de wereld van chapewerken zijn heel wat verschillen in afwerking en kwaliteit wat uiteraard verschillen in prijs met zich meebrengt. Als familiebedrijf dat voornamelijk in de streek werkt, mag elke klant het allerbeste verwachten van de  zaakvoerder en het geschoolde personeel. Vakmanschap is nodig want een vloer terug moeten uitbreken is nog veel duurder!

 

Bel of mail daarom nu voor een vrijblijvende offerte van Caibo Chapewerken en maak kennis met onze referenties en vakmanschap. 

Caibo chapewerken

chapewerken-Caibo-nov chapewerken-Caibo-3 chapewerken-Caibo-1
Caibo chapewerken
Pur-vloerisolatie Caibo chapewerken
Hechtende chape vloer Caibo chapewerken
Chape Vloerverwarming Dekvloer Caibo chapewerken
Vloerisolatie